VIP ELŐFIZETÉS

infók és jelentkezés

SAJNÁLJUK!

A sok éve működő, limitált létszámmal futó VIP előfizetési rendszerünk annyira túlterhelt és annyian vannak már évek óta várólistán, hogy újabb érdeklődőknek már nem is lehet várólistára sem feliratkozni. A Törzskártyát javasoljuk helyette, amíg azt sem telik be…

Aki korábban feliratkozott a VIP várólistára, még kaphat értesítést a következő években, amint lesz szabad kapacitásunk, de sajnos biztosat nem tudunk ígérni. Köszönjük megértésüket!

FIX HAVIDÍJ

Egy hónapra bruttó 10.190 forint + éves infláció. Havonta automatikusan megújuló bankkártyás fizetés, amit bármikor lemondhat.

GARANTÁLT IDŐPONT

Jövő hétre sincs foglalható időpont? Sürgős a problémája? Előfizetéssel 24-48 órán belül jöhet vizsgálatra a Krokiba, magánpraxisunk tagja.

ONLINE TANÁCSADÁS

Online kérdezhet dr. Novák Hunortól írásos formában, korlátlanul, sürgős vagy online gyógyítható esetekben e-recept felírás ingyenesen elérhető.

GYAKORI KÉRDÉSEK

A VIP-előfizetésről

Ez az előfizetés egy lehetőség azok számára, akik szeretnének garantáltan időpontot kapni, akár jövő hétre vagy akár napokon belülre a Krokiba, és online konzultációs lehetőséget is szeretnének. A VIP előfizetés mindazt magában foglalja, mint a Törzskártya, de ezen felül még a rendelői vizsgálatok, vérvétel és labordíjak áraiból is kedvezményt kap, extra cikkekhez, videókhoz fér hozzá, ingyenesen eléri az összes kisokos videót is, továbbá bónuszként egy zárt facebookos közösséghez is csatlakozhat, ahol kérdését felteheti, dr. Novák Hunor pedig 48-72 órán belül válaszol rá. Online orvosolható vagy sürgős esetekben e-recept felírási lehetőség is ingyenes! A zárt facebookos csoport egy óriási tudástár lett az elmúlt évek alatt, több ezer hashtaggel ellátott megválaszolt kérdés van már, így több mint 95% az esélye, hogy pusztán kereséssel választ talál már problémájára azonnal.

Nem, erre senkinek sincs lehetősége! A Krokiban megszűnt az orvosválasztás, véletlenszerű, hogy mikor melyik orvos látja el gyermekét. Dr. Novák Hunor alapította a Kroki magán gyermekrendelőt, szigorú kritériumok alapján választja ki, ki dolgozhat itt, és minden itt dolgozó orvos szigorú továbbképzésen, betanuláson megy keresztül, mielőtt önállóan rendelhet. A cél az, hogy a páciensek ne az orvoshoz, hanem a Kroki által képviselt szakmai minőséghez ragaszkodjanak. A célunk az, hogy mindegy legyen, melyik orvoshoz kerül az adott páciens, mert minden orvos ugyanazokat a modern orvosi irányelveket követi és kezeléseket javasolja, mint dr. Novák Hunor. Részleteket itt talál.

A VIP előfizetési szolgáltatás díja bruttó 10.190 forint 1 hónapra (egészségpénztárra elszámolható) + éves inflációkövetés (minden év januárjában korrigáljuk az árat a KSH által közzétett infláció mértékével). Csak bankkártyával lehet fizetni, az előfizetés 30 naponta havonta automatikusan megújul, de bármikor lemondhatja ezt egy kattintással a fizetést visszaigazoló emailben lévő linken keresztül. Rövidebb-hosszabb időszakra előfizetés nem lehetséges. A 30 napos periódus alatt akárhányszor foglalhat gyors, sürgős időpontot – a vizsgálatok árát ugyanúgy ki kell fizetni, VIP előfizetéssel nem lesz ingyenes maga a vizsgálat.

Sajnos nem, hosszú várólista van, erre tud lejjebb feliratkozni. A VIP taglétszám ugyanis korlátozott, és mivel a tagok többsége elégedett, alig mondják le a tagságot. Általában évi 1 alkalommal lehet csatlakozni, akkor emailt küldünk mindenkinek, aki a várólistán van, és aki kapja, marja: aki gyors, előfizethet, mi pedig lezárjuk az előfizetői felületet, ha beteltek a helyek. Ez általában pár órán belül megtörténik, így annak van esélye, aki gyors. Ennél igazságosabb rendszert nem tudtunk kitalálni.

Minden lényeges információt igyekeztünk fentebb kifejteni, de ha érdekli a részletes, sokszor unalmas jogi szöveg, itt megtalálja az ÁSZF-et.

Figyelem!

A VIP előfizetés a Kroki csúcsszolgáltatása, előfizetni nem lehet jelenleg, csak a lenti űrlapon lehet a várólistára feliratkozni. Nem a korlátlan taglétszám-bővítés, hanem a jelenlegi tagok elégedettsége az elsődleges, és bizonyos létszám felett nem lenne biztosítható, sokára kapnának választ stb. Mivel kevesen mondják le a tagságot, és kapacitás függvényében veszünk fel új tagokat a megüresedett helyekre, ezért sajnos 1 éves várakozás is lehetséges, a túljelentkezés óriási.

Ha megadja alább az emailcímét, értesítést küldünk, ha megürültek helyek a VIP előfizetői rendszerben. Csak egy dolga van: gyorsan csapjon le, mert ha betelnek a helyek, az előfizetői felületet újból inaktiváljuk.

Kroki magán gyermekrendelő