Eszközök,

újítások

A rendelésről

bővebben

A Kroki magán gyermekrendelőben csak magán gyermekgyógyászati ellátást végzünk 0-18 éves kor között, illetve laborvizsgálatokat 0 – nem betöltött 19 éves kor között. Orvosaink nem bőrgyógyászok, nem fül-orr-gégészek, nem gasztroenterológusok, nemgyereksebészek: csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosaink vannak, de hazánkban szokatlan módon számos kórképpel kiemelten foglalkoznak, és igyekeznek a legmagasabb színvonalon gyógyítani a külföldi protokollok alapján.

A Kroki rendelőt dr. Novák Hunor alapította, és a XI. kerületben található, Gazdagrét – Sasad – Őrmező környékén. Ez egy átalakított családi ház, ahol csak a Kroki található. A parkolás ingyenes és könnyű, mivel az ingatlan területén parkolót alakítottunk ki. Ez nem luxusrendelő, nincs komolyzene és aranyozott tapéta, hanem a hely inkább családias, emberléptékű. Nálunk nem az üzleti szemlélet uralkodik, nincs futószalag, nem zsúfolunk be sok beteget a profit érdekében.

Egy amerikai vagy holland gyermekgyógyász sokkal több betegséget lát el, mint amit hazánkban általánosan megszoktak az emberek. A választható védőoltások gyerekbarát beadásában is tudunk segíteni (pl.: influenza, agyhártyagyulladás elleni vakcinák, hepatitis, kullancs elleni, HPV, rota, 2018 augusztusa előtt születetteknek bárányhimlő elleni vakcina). Életkorhoz kötött kötelező védőoltások beadását nem vállaljuk, számos ok miatt úgy gondoljuk, azt legjobb, ha háziorvosánál intézi. A kártyát nálunk leadni nem lehet, azt csak OEP-finanszírozott házi gyermekorvosnál teheti meg. Nem értünk mindenhez, így ha az adott, speciális problémához kevésnek érezzünk magunkat, vagy nem vagyunk kompetensek, más orvoshoz irányítjuk Önt és a pénzt visszafizetjük Önnek, mert így korrekt.

A Kroki inkább hasonlít egy ovira, mint egy rendelőre, a váróban és orvosi vizsgálóban tisztán tartott játszósarok várja a gyerekeket. Több helyen automata alkoholos kézfertőtlenítő, levegőszűrő és levegőfertőtlenítő (UV-C), a mosdóban gyerek WC és gyerek kézmosó, pelenkázó található. A folyosón kávé- és vízautomata is található, szoptatóhelyiség és mikró (tápszer / ételmelegítés) is rendelkezésre áll, ezügyben kérdezze a recepcióst!

A Kroki rendelő gyerekbarát: munkatársainknak tilos a gyerekek számára rémisztő fehér ruha viselete, mindenütt gyerektapéta és a kedvenc játékok teszik barátságossá a helyet (Bogyó és Babóca, Mancsőrjárat, Jégvarázs, Verdák stb.). Hagyunk időt arra, hogy gyermeke feloldódjon.

A rendelésen a nyugat-európai irányelvek alapján gyógyítjuk, kezeljük a gyerekeket. Nincs homeopátia, nincs áltudományos maszlag, nincs felesleges antibiotikum. Ha ún. “alternatív gyógyászat” híve, jobb, ha nem hozzánk jön, mert mi a tudományban hiszünk.

csúcstechnológiás

felszereltség

A rendelő orvosi felszereltsége nyugat-európai szintű, sok millió forintra rúg.

Középfülgyulladások high-tech vizsgálata

Tympanométerrel (fülnyomásmérő) a dobhártya mögött lévő folyadékot tudjuk kimutatni, ez egy átlagos magyar rendelőben nem érhető el, ugyanis több mint egymillió forintba kerül. Digitális otoszkópunkkal táblagépen tudjuk megmutatni Önnek és rögzíteni a dobhártya elváltozásait.

Vérvétel helyben, rengeteg laborvizsgálat

Tapasztalt asszisztenseink már újszülött kortól vesznek vért a legrosszabb vénájú gyerekektől is, helyi érzéstelenítésben, gyerekbarát módon. A helyszínen elkezdjük a laborminták feldolgozását a pontos eredmény érdekében, és rengeteg vizsgálatot el tudunk végezni, több nagy laborral vagyunk szerződve.

MODERN MŰSZERPARK, GYORS DIAGNOSZTIKA

CRP, Streptococcus és vizelet elemző gépeinkkel pár percen belül eredményt kapunk, ami segít eldönteni, kell-e antibiotikum. Csúcskategóriás pulzoximéter (Masimo Rainbow), újszülött kortól használható vérnyomásmérő monitor, UV-C-s fonendoszkóp fertőtlenítő segíti munkánkat.

Újításaink

Mi merjük másképp csinálni!

Védőoltás, vérvétel fájdalomcsillapítással: egyénre szabottan kombináljuk a fájdalmat enyhítő módszereket, készítményeket. Szúrás közben szoptathat is, mindent megteszünk a rossz élmények elkerüléséért. Ide kattintva megtudhatja, mennyibe kerül nálunk egy laborcsomag, és hogyan működik a vérvétel.

Modern informatikai rendszer: online időpontfoglalási rendszer SMS értesítéssel, online fizetéssel és automatizált számlázással. Vizsgálat előtt online kérdőív, hogy a rendelőben kevesebb idő menjen az adminisztrációval. A környezetvédelemre is figyeltünk, feleslegesen nem nyomtatunk, mindent tudunk emailben küldeni. Leletek a felhőben és emailben, papír helyett e-recept.

Számít az Önök véleménye: rendszeresen anonim kérdőíveken mérjük a betegelégedettséget, gyűjtjük a javaslatokat és meg is valósítjuk azokat. Magas színvonalú szolgáltatást szeretnénk nyújtani úgy, hogy közben nem leszünk gazdag szülők kiszolgálója: hiába fizetnek, felesleges vizsgálatokat – készítményeket nem javaslunk, a szakmai irányelvek alapján járunk el.

100%

pénzvisszafizetési garancia

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha elégedetlen a vizsgálat után, 24 órán belül írjon egy emailt, visszafizetjük a vizsgálat árát. Bízunk benne, hogy ha eljönnek a Krokiba, elégedetten fognak távozni. Ha pedig nem, nekünk megér ennyit, hogy panaszából tanulva fejlődhessünk!

fOGLALJON IDŐPONTOT

EGYSZERŰEN!

Kroki magán gyermekrendelő