Munkatársaink

rendelőnk

Dr. Novák Hunor

csecsemő- és gyermekgyógyász

A Kroki magánrendelő alapítója, szenvedélye a modern orvoslás és gyerekbarát ellátás.

Szereti kétségbe vonni a régi módszereket, felülvizsgálja a használt gyakorlatokat, a “mi így szoktuk” helyett a folyamatos fejlődésben hisz, és a legújabb nyugat-európai módszereket igyekszik bevezetni a Kroki rendelőben. Eredetileg tanárnak készült, nem csoda, hogy szívügye a közérthető betegtájékoztatás, az egészségügyi ismeretterjesztés. Édesanyja is gyermekgyógyász, akire sok szempontból példaként tekint. Hobbija a bűvészet, amit néha kamatoztat is a rendelőben a gyerekek legnagyobb örömére! Rossz tulajdonsága: férfiként egy dologra tud csak figyelni, és katasztrofális az arc- és névmemóriája.

Dr. Bánusz Rita

csecsemő- és gyermekgyógyász

A II. sz. Gyermekklinikáról jött a Krokiba, modern tudásával még több páciens gyógyulhat meg a Krokiban!

Az általános gyermekgyógyászat mellett egy speciális szakterülettel, a daganatos gyerekek kemoterápiájával foglalkozott, ami érzelmileg nagyon nehéz volt. Komoly döntéseket meghoznia, ebből fakadóan is mély empátiával,
türelemmel fordul a betegek és szüleik felé. A szakmai igényesség és az alázatos, folyamatos tanulás híve. Hat éves ikrei hozzájárultak ahhoz, hogy átérezze és tudja, milyen problémákkal szembesülnek a szülők a gyerekbetegségek kapcsán. Rossz tulajdonsága: nem szeret sehonnan elkésni, de mégis képes csak az utolsó utáni pillanatban elindulni.

Veréb Zsófia

vezető asszisztens, csecsemő- és gyermekápoló

Fő érdeklődési területe a szervezés, laborvizsgálatok és a vérvétel. Imádja a rossz vénákat is, amit más meg sem szúrna!

A II. sz. Gyermekklinika intenzív osztályán, majd a Czeizel Intézetben dolgozott. Szakmai gyakorlat keretében Hollandiában is járt tapasztalatot gyűjteni. Nagyon érdekli a labordiagnosztika, szakmailag korrekt mintafeldolgozás, ezért nem csak leveszi, hanem centrifugálja és pipettázza is a vérmintákat a Krokiban, hogy minél kevesebb vérből, minél pontosabb eredmény születhessen. Szenvedélye, hobbija a nyúltartás. Rossz tulajdonsága: nem tud tájékozódni, az egyenes úton is képes eltévedni.

Kovács Orsolya

asszisztens, csecsemő és gyermekápoló

Hosszú időn keresztül dolgozott a II. Gyermeklinika intenzív osztályán, de nem csak vérvételben nagyon ügyes, hanem a gyerekek elvarázsolásában is!

Sok éven át dolgozott az intenzív osztályon, ahol munkatársaival rengeteg gyermek életét mentette meg. Sok invazív beavatkozásban segédkezett, rengeteg kemoterápiás, rossz vénájú, kiszáradt gyermektől vett vért, számára ez mindennapos rutinfeladat. Precíz, megbízható és rendkívül kedves a gyerekekkel. Hivatalos európai gyermek-újraélesztés vizsgával rendelkezik (EPALS), és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy magyar gyermekgyógyászati szakkönyvekben is szerepel! Rossz tulajdonsága: csak akkor szereti a nagy pörgést, ha ő diktál.

Tóth Katalin Kinga

asszisztens, csecsemő és gyermekápoló

Koraszülött és intenzív osztályokon kezdett dolgozni, majd magánellátásban folytatta, ahol legfőbb feladata az újszülöttek és csecsemők vérvétele volt minden nap.

A legutóbbi munkahelyein, a Svábhegyi Gyógyintézetben és a Doktor24-ben fő feladata éveken át napi szinten a gyermek vérvétel volt, újszülöttek és nagyobb gyermekek esetén is nagy vérvételi gyakorlattal rendelkezik. Kiemelt figyelmet fordít a gyermekbarát légkörre, még a papucsa is gyerekmintás! Rossz tulajdonsága: bár nagyon szereti a növényeket, de “sajátos öntözéstechnikája” miatt előbb – utóbb mindegyik elpusztul. Növényeket inkább ne bízzanak rá, csak gyermekük vérvételét!

Dr. Fazekas Marianna

tanácsadó orvos, háziorvos

Ő nem rendel a Krokiban, nem lát el betegeket. Ő a rendelő lelke, aki a háttérben munkálkodik! Szakmai tanácsadó, stratéga, HR-PR és know-how szakértő.

Háttérben dolgozó munkatárs. Modern szemléletű, újdonságokra nyitott felnőttekkel foglalkozó háziorvos, aki nem csak szakmai tanácsaival, hanem kétkezi munkájával is építette a Kroki rendelőt. Szakirodalomkutatás mellett a stratégiai döntésekben is segít, kiváló meglátásaival és ötleteivel emeli a Kroki rendelő színvonalát. Nála jobban senki sem imádja a macskákat. Rossz tulajdonsága: túl jóindulatú és nem tud nemet mondani.

Galéria

Nincs luxus, nincs aranyozott tapéta és komolyzene. Van viszont játéksarok, kézfertőtlenítő, gyerek WC és pelenkázó, nem kell a babakocsival lépcsőzni, és távirányítós autóval gurulhat be gyermeke az orvosi vizsgálóba!

fOGLALJON IDŐPONTOT

EGYSZERŰEN!

Kroki magán gyermekrendelő