Szolgáltatások

előfizetések

Vérvétel, labor vizsgálatok 0-100 éves korig

Vért már 0 napos kortól veszünk, és felnőtteknél is, igény szerint érzéstelenítésben. Több laborral is szerződve vagyunk, nagyon ritka és különleges vizsgálatokat is el tudunk végezni, legyen szó genetikáról vagy kórokozók kimutatásáról.


A Krokiban szinte bármilyen laborvizsgálatot el tudunk végezni. Nálunk nem kell feleslegesen éhgyomorra jönnie vérvételre, és este is van vérvétel, ami óriási könnyebbség a szülőknek, mert nem okoz munkahelyi problémákat.

Ide kattintva mindent megtudhat a vérvétel menetéről, árainkról, teljes laborvizsgálati palettánkról, és hogy mikor kell – mikor nem kell éhgyomorra jönni.

Előfizetések

A korlátozott számban elérhető Törzskártya vagy VIP előfizetéssel kedvezményes árakat kap, ráadásul előfizetőknek külön idősáv van fenntartva, így akkor is foglalhat időpontot, ha a sima időpontok már elfogytak. Előfizetéssel nem csak jövő hétre, hanem akár 24-72 órán belülre is kaphat időpontot! VIP-tagként ingyenes online konzultációra jogosult.

Törzskártya előfizetés: ezzel csak garanciát kap arra, hogy a Kroki magán gyermekrendelőbe tartozik, és mindig kap időpontot. A vizsgálat díját ettől függetlenül ki kell fizetni. Sürgős esetben igen hamar tudunk időpontot adni Önnek.
További részletek és előfizetési lehetőség ide kattintva.

VIP előfizetés: ugyanazt magában foglalja, mint a Törzskártya, de ezen kívül még többet nyújt! Ez a Kroki csúcsszolgáltatása: extra tartalmakhoz fér hozzá ingyenesen (kisokos videók, cikkek, videós tanácsadások), ezen kívül online kérdezhet dr. Novák Hunortól. Távgyógyítás magas fokon! További részletek és előfizetési lehetőség ide kattintva.

Orvosi vizsgálat – de nincs szabad orvosválasztás

A Krokiban megszűnt a szabad orvosválasztás, véletlenszerű, hogy dr. Novák Hunor vagy dr. Bánusz Rita vizsgálja-e majd gyermekét. De aggodalomra nincsen ok: mindketten ugyanazokat a protokollokat és nézeteket követik, részletek itt. Rendelőnk több milliós műszerparkkal rendelkezik, orvosaink a legmodernebb nemzetközi irányelvek alapján gyógyítanak, ugyanazokat a nézeteket vallják, válogatni nem lehet közülük, hogy kihez szeretnének menni. De ez mindegy is,mert ugyanazt a színvonalat nyújtják!

Szívügyünk a gyerekbarát ellátás, és az, hogy a szülők kérdés nélkül távozzanak. Utólag emailben tartjuk a kapcsolatot, vagy ingyenes kontrollvizsgálatot adunk. Nálunk nincs homeopátia, alternatív orvoslás és áltudomány, szokások helyett a nyugat-európai módszereket javasoljuk. A gyógyítást szeretnénk élmény szintre emelni, ezért készítettünk egy videót gyermekének, hogy elmondjuk, mi vár rá a Kroki rendelőben!

Szemölcsök kezelése, egyéb vizsgálatok

Ha az orvosi vizsgálat során bármely helyileg elvégezhető vizsgálat szükséges (pl.: EKG, fülnyomásmérés – tympanometria, CRP / vizelet / Streptococcus gyorsteszt), azért nem kell pluszban fizetni! Szemölcseit fagyaszthatjuk is érzéstelenítésben, vagy egyedülálló módon speciális készítménnyel ecsetelhetjük, ez a vizsgálat árában benne van, nem kell többet fizetni, és a későbbi kezelések is ingyenesek!

Magánrendelőnkben nincs semmilyen fizetés, minden előre, online fizetendő. A korrektségben és átlátható árazásban hiszünk, nem szeretnénk kellemetlen meglepetést az utólagos felárral. Mivel a szemölcsök kezelése során nem megjósolható, hogy hány további kezelés válik még szükségessé, ezért rendhagyó módon ilyen esetekben az összes további vizsgálat ingyenes kontroll keretében zajlik, és akkor sem kell a fagyasztásért vagy rendelői kezelésért, ecsetelésért fizetni! Magyarán akárhány szemölccsel jön hozzánk, csak 1x kell kifizetni az orvosi vizsgálat árát. Ilyet valószínűleg máshol nem talál, hiszen legtöbb helyen a fagyasztásnak darabára van minden alkalommal, nem is kevés!

Védőoltások beadása

Csak választható (nem kötelező) oltások beadását vállaljuk, kötelező oltások beadását háziorvosánál tudja intézni. Ha oltásra foglal időpontot, felírjuk az oltást és ki tudja váltani, azt ugyanis magával kell hoznia. Gyerekbarát módon oltunk, ölben, többféle érzéstelenítési módszert alkalmazva, hogy jó élmény legyen.

A védőoltási naptárunkban megtalálja, milyen oltások és mikor javasoltak gyerekeknek. Legtöbbször a “beteg”, náthás, köhögős gyermek is oltható, ezekről itt írtunk. Ha oltás előtt kérdése van, írjon orvosainknak! Ha védőoltásra foglal időpontot, fizetés után emailben kap egy űrlapot, amire kattintva ki kell töltenie, milyen oltást szeretne és meg kell adnia gyermekének adatait. Előtte 1-2 nappal felírjuk az oltást e-receptként, amiről SMS-t és emailt kap, ekkor mehet érte a patikába! Az oltást hűtőben tárolja, majd hozza magával a rendelőbe, ahol beadjuk.

A védőoltás beadása során mindent megteszünk a pozitív élményért, gyermeke végig ölében lehet, akár szoptathat is közben! Többféle érzéstelenítési módszert használunk, az adott gyermekre szabva alkalmazva. Hat hónapos kor felett legtöbbször érzéstelenítő krémet is használunk, ez Önnek semmibe sem kerül, de úgy készüljön, hogy kb. 30-40 percet kell várni a hatás kialakulásához a rendelőben.

Online tanácsadás

A VIP előfizetés a Kroki csúcsszolgáltatása. Jelenleg csak VIP előfizetőknek érhető el, ők kérdéseiket egy zárt Facebook csoportban tehetik fel. Bekerülni nehéz, a tagság limitált. Részleteket itt talál.

A VIP előfizetés magában foglalja a Törzskártya nyújtotta előnyöket, ezen kívül online konzultációs lehetőséget biztosít a Facebook-csoport tagság által, és extra tartalmakhoz férhet hozzá.

fOGLALJON IDŐPONTOT

EGYSZERŰEN!

Kroki magán gyermekrendelő