100% pénzvisszafizetési

garancia

MERT HISZÜNK ABBAN,

Amit csinálunk

Tudomásunk szerint alapítónk, dr. Novák Hunor volt Magyarországon a magánegészségügyben az első, aki ilyet vállalt. Azért vállaljuk ezt, mert nálunk nem az üzleti szemlélet uralkodik, nem a minél nagyobb profit a cél, hanem a pácienseink elégedettségét tartjuk szem előtt.

A vizsgálatért online, előre kell fizetni, de gyakorlatilag bármikor visszakaphatja pénzét (kivéve 12 órán belül, illetve ha nem jön el gyermekével, nem mondja le az időpontot, munkatársaink pedig ott ülnek feleslegesen a rendelőben).

Ha eljött a vizsgálatra és elégedetlen, írja le konkrétan panaszát a vizsgálat időpontjához képest 24 órán belül a novakhunor@krokirendelo.hu címre. Írja le, mi nem tetszett (ha úgy gondolja, szakmai hibát vétett orvosunk linkeljen valamilyen orvosi irányelvet), mi pedig az összeg 100%-át visszautaljuk. A pénzvisszafizetési garancia egyszer használható fel, de így is logikus: ha nem elégedett a Kroki rendelő színvonalával, miért jönne hozzánk másodszorra is?

Fontos megjegyezni, hogy orvosaink nem javasolnak feleslegesen antibiotikumot, hatástalan gyógyszereket például vírusfertőzésre. El kell fogadnia azt a tényt, hogy a gyerekbetegségek többsége spontán gyógyul, mi pedig számos esetben semmit nem fogok tudni mondani, csak azt, hogy várni kell, még nem indokolt más gyógyszer. Ezt akár értelmezhetné is úgy, hogy “ezért kár volt fizetni, a semmiért fizettem”, de ilyen panasz esetén nem jár pénzvisszafizetés, hiszen ha máshogy cselekedtünk volna, épp az lett volna szakmaiatlan. Részletek a visszafizetésről az Általános Szerződési Feltételek 12. pontjában.

fOGLALJON IDŐPONTOT

EGYSZERŰEN!

IDŐPONTFOGLALÁS
Kroki magán gyermekrendelő