Foglalási Naptár

Orvosi vizsgálatra / védőoltás beadására, NEM előfizetők számára.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Akkor minden szabad, előfizetés nélkül lefoglalható időpont betelt, sajnos nagy a túljelentkezés. Próbálkozzon később vagy fizessen elő Törzskártyára online, amivel azonnal foglalhat időpontokat.

Külön idősáv és kapacitás van fenntartva előfizetőknek és nem előfizetőknek. Nekünk is jó, ha pácienseink visszajárnak hozzánk, ismerjük már a gyermeket és szülőket. Az pedig nonszensz lenne, hogy egy nálunk járt, elégedett szülő szeretne hozzánk visszajönni, de nem tudjuk újra megvizsgálni gyermekét. Ezért találtuk ki a Törzskártya rendszert, aki előfizet, magánpraxisunkba tartozik, és garanciát kap arra, hogy akár 48 órán belülre legyen számára szabad időpont, ez egyfajta sürgősségi felár is egyben.

A Törzskártya előfizetési rendszer limitált létszámmal működik, nem mindig lehet újaknak csatlakozni, ez kapacitásunktól, betegszámtól függ. Nem fogadunk korlátlanul előfizetőket, nálunk nincs futószalag, a meglévő pácienseink elégedettsége és minőségi kiszolgálása az elsődleges célunk. Részleteket a Törzskártyáról itt talál.

FOGLALÁS UTÁN FIZETNI KELL

A foglalás után bankkártyával kell kifizetni előre a vizsgálat díját. Ha ezt egy órán belül nem teszi meg, foglalása automatikusan törlődik!

MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

Az emailben kapott linken lehetséges, legkésőbb a vizsgálat előtt 12 órával. Lemondás esetén az összeg 100%-át visszautaljuk.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha elégedetlen volt az ellátással, és panaszát 24 órán belül jelzi, a díj 100%-át visszafizetjük.
Részletek >>

foglalás előtt nézze meg

mihez értünk és mihez nem

FOGLALÁSI FELÜLET

Foglalni csak 2 hétre előre lehet, ha egy nap szürke, ott már nincs szabad időpont. Egészségpénztárak: a foglalás során választhatja ki, mire kéri a számlát – részletek az elszámolásról itt, utólag nem tudunk a számlán módosítani!

Kroki magán gyermekrendelő