Foglalási Naptár

Orvosi vizsgálatra / védőoltás beadására, NEM előfizetők számára.

AJJAJ…

Sajnos jelenleg túlterheltség miatt Törzskártya előfizetés nélkül nem lehet orvosi vizsgálatra időpontot foglalni. Nem tudjuk megmondani, ez még hány hétig vagy hónapig marad így.

Ha biztosan szeretne eljutni hozzánk, a Törzskártya rendszert javasoljuk.

Előfizetés nélkül jelenleg csak laborvizsgálatra, vérvételre tud időpontot foglalni.

Jelenleg külön idősáv, külön foglalási naptár és kapacitás van fenntartva előfizetőknek és nem előfizetőknek. Nagyon sok ingyenes kontrollt adtunk pácienseink nyomon követésére hónapokra előre, így betegforgalmunk drasztikusan megnőtt, egyes időpontos naptáraink be is teltek.

Nekünk is jó, ha pácienseink visszajárnak hozzánk, ismerjük már a gyermeket és szülőket. Az pedig nonszensz lenne, hogy egy nálunk járt, elégedett szülő szeretne hozzánk visszajönni problémájával ismét, de nem tudjuk újra megvizsgálni gyermekét. Ezért találtuk ki a Törzskártya rendszert, aki előfizet, magánpraxisunkba tartozik, és garanciát kap arra, hogy akár 48 órán belülre legyen számára szabad időpont, ez egyfajta sürgősségi felár is egyben. Mindenkinek jobb, ha állandó törzshelyet talál, és nem csak egyszer esik be a páciens 2-3 év alatt, fontos a nyomon követés, és gondozás.

A Törzskártya előfizetési rendszer limitált létszámmal működik, nem mindig lehet újaknak csatlakozni, ez kapacitásunktól, betegszámtól függ. Nem fogadunk korlátlanul előfizetőket, nem a nyerészkedés a cél, nálunk nincs futószalag, a meglévő pácienseink elégedettsége és minőségi kiszolgálása az elsődleges célunk. Részleteket a Törzskártyáról itt talál. Lehetséges sajnos, hogy oda is csak várólista lesz most, ezt a linken ellenőrizheti. Köszönjük szépen megértését!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Akkor minden szabad, előfizetés nélkül lefoglalható időpont betelt, sajnos nagy a túljelentkezés. Próbálkozzon később vagy fizessen elő Törzskártyára online, amivel azonnal foglalhat időpontokat, ott ugyanis külön idősávba, másik naptárba foglalhat.

Külön idősáv és kapacitás van fenntartva előfizetőknek és nem előfizetőknek. Nekünk is jó, ha pácienseink visszajárnak hozzánk, ismerjük már a gyermeket és szülőket. Az pedig nonszensz lenne, hogy egy nálunk járt, elégedett szülő szeretne hozzánk visszajönni, de nem tudjuk újra megvizsgálni gyermekét. Ezért találtuk ki a Törzskártya rendszert, aki előfizet, magánpraxisunkba tartozik, és garanciát kap arra, hogy akár 48 órán belülre legyen számára szabad időpont, ez egyfajta sürgősségi felár is egyben.

A Törzskártya előfizetési rendszer limitált létszámmal működik, nem mindig lehet újaknak csatlakozni, ez kapacitásunktól, betegszámtól függ. Nem fogadunk korlátlanul előfizetőket, nálunk nincs futószalag, a meglévő pácienseink elégedettsége és minőségi kiszolgálása az elsődleges célunk. Részleteket a Törzskártyáról itt talál.

Ha orvosi vizsgálatra jön: a késés időtartama levonódik a vizsgálat hosszából (hosszú vizsgálati időpont esetén 45 percből, rövid esetén 25 percből). Ha rövid, 5 perces kontrollvizsgálatra jön és késik, lehetséges, hogy már be kell hívnunk a következő pácienst, de igyekszünk ez esetben 2 páciens között gyorsan megnézni, de lehetséges, hogy 30-60 perc várakozás szükséges ebben az esetben.

Igyekszünk rugalmasak lenni a késés tekintetében, de a fentiek betartására azért van szükség, mert a Kroki szigorú időpontok alapján működik, és 1-2 késés akár tucatnyi, a késő páciens után érkező más pácienst várakoztathat meg akár jelentősen is, ami nem korrekt velük szemben.

Köszönjük a megértését!

FOGLALÁS UTÁN FIZETNI KELL

A foglalás után bankkártyával kell kifizetni előre a vizsgálat díját. Ha ezt egy órán belül nem teszi meg, foglalása automatikusan törlődik!

MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

Az emailben kapott linken lehetséges, legkésőbb a vizsgálat előtt 12 órával. Lemondás esetén az összeg 100%-át visszautaljuk.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha elégedetlen volt az ellátással, és panaszát 24 órán belül jelzi, a díj 100%-át visszafizetjük.
Részletek >>

foglalás előtt nézze meg

mihez értünk és mihez nem

FOGLALÁSI FELÜLET

Egészségpénztárak: a foglalás során választhatja ki, mire kéri a számlát – részletek az elszámolásról itt, utólag nem tudunk a számlán módosítani!

Kroki magán gyermekrendelő